top of page

Vår mission är ett hälsosamt samhälle

Bluebird Medical’s Affärsidé

Att förbättra standarden inom vården för ett ökat välbefinnande

Bluebird Medical’s Vision

Bluebird Medical skall vara en välkänd och etablerad aktör inom sjukvården, känd för sitt personliga engagemang och flexibilitet som inspirerar sina intressenter

Bluebird Medical’s Kärnvärden

Integritet och Ärlighet

Integritet och ärlighet innebär att du alltid beter dig enligt uppsatt standard för ditt yrke så att människor respekterar och litar på dig. Du är alltid ärlig, uppriktig och håller dina löften i alla dina handlingar både inom och utanför företaget.

Personlig service och Flexibilitet

Personlig service och flexibilitet innebär att du tar ett personligt ansvar och intresse för de uppgifter och personer du kommer i kontakt med. Du är smidig och kreativ i alla lägen.

Positiv och Inspirerande

Positiv och inspirerande innebär att du ser till att hålla dig frisk och skapar energi för att orka hålla igång. Du ser problem som intressanta utmaningar och strävar alltid efter att nå en win-win situation.

Organiserad och Städad

Organiserad och städad innebär att allt du gör utförs på ett organiserat och systematiskt sätt för att uppnå effektivitet och kvalitét. Du behåller din omgivning städad och ren. Du använder företagets uniform och använder vårdat språk.

Forest

Varför välja Maxin

Kort inhalationstid

Tiden för att inhalera med Maxin är endast 2+2min

Ge patienten det de behöver,
inte mer!

Tack vare den fina dimman som skapas får patienten mer effekt av mindre läkemedel. Mer hjälp snabbt och mindre oönskade effekter

Smidig service

Beställ en årlig service så skickar vi ut en låneapparat. Retunera er Maxin i samma förpackning så servar vi er Maxin och returnera den till er. Returnera låneapparaten till oss så är processen klar och ni har aldrig behövt neka en patient behandling!

Smidig och enkel köpupplevelse

Beställ Maxin, tillbehör och service här direkt på hemsidan utan något krav på konto eller krångliga lösenord.

bottom of page